Η εταιρεία

 

Η Convex ιδρύεται το 1991 από τον Παναγιώτη Πανταζέλο, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο  ειδών κιγκαλερίας από το 1973. H εταιρία στεγάζεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην Γ. Γεννηματά 93,  Μαγούλα Αττικής, σε έναν ειδικά σχεδιασμένο και σύγχρονα εξοπλισμένο χώρο. Η Convex είναι μια απόλυτα καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής με όλες τις φάσεις κατασκευής να πραγματοποιούνται εντός του εργοστασίου.

 

Τα προϊόντα της εταιρίας είναι:

• Πόμολα και λαβές για πόρτες,
• Πόμολα και λαβές για έπιπλα και αξιοποιώντας την δυναμική των εγκαταστάσεων της, αναλαμβάνει
• Ειδικές κατασκευές

 

Η νοοτροπία της Convex διέπετε από τέσσερις βασικούς πυλώνες. Δημιουργικότητα, Πρωτοπορία, Τεχνολογία και Πάθος. Τα προϊόντα της αποτελούν την ενσάρκωση αυτών των αρχών και έτσι διασφαλίζεται η ποιότητα και αντοχή τους. Η Convex καθώς αποτελεί ένα παραγωγικό μοντέλο βασισμένο στις σύγχρονες τεχνολογικές και εικαστικές τάσεις, προσπαθεί συνέχεια να εξελίσσεται και να βελτιώνεται. Με αυτή την ιδιαίτερη προσέγγιση παράγει πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής αισθητικής και έχει καταφέρει να διακριθεί παγκοσμίως για την ποιότητα της, καθώς και να κερδίσει βραβεία για τον σχεδιασμό των προϊόντων της ο οποίος γίνεται από βραβευμένους σχεδιαστές.

 

Η Convex διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο μεταπωλητών σε όλη την Ελλάδα παρέχοντας τεχνική και εμπορική υποστήριξη βασισμένη στην εμπιστοσύνη και την πολυετή εμπειρία της στον χώρο. Η εξαγωγική της δραστηριότητα επεκτείνεται σε περισσότερες από 24 χώρες παγκοσμίως, κάτι που αποδίδεται στην αδιάκοπη επένδυση της στον σχεδιασμό και στην εξαιρετική προσοχή που δίνεται στις λεπτομέρειες όλων των πτυχών της παραγωγικής της διαδικασίας.

 

H Convex παρακολουθώντας τα κοινωνικά δρώμενα και ψάχνοντας αδιάκοπα νέες πιο ευεργετικές ύλες που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής, προστατεύουν τον άνθρωπο αλλά και το περιβάλλον ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα και από τις πρώτες παγκοσμίως που εντάχτηκαν και πιστοποιήθηκαν από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού για την παραγωγή αντιμικροβιακών προϊόντων με βάση τον χαλκό.

 

 

Σχεδόν 25 χρόνια μετά την ίδρυση της, η Convex διατηρώντας τις παραδοσιακές και οικογενειακές αξίες, ενσωματώνει στο δυναμικό της και τη δεύτερη γενιά και πορεύεται με τον ίδιο ζήλο για το  πρωτοποριακό, κομψό, λειτουργικό και ποιοτικό προϊόν. Η αποστολή της είναι η ανάδυση του Ελληνικού σχεδιαστικού πνεύματος μέσα από την παραγωγική της ενότητα και η διάδοση του στον κόσμο.

 

 

 

 

 

Πολιτική Cookies

To Convex.gr χρησιμοποιεί "cookies". Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Μάθε περισσότερα