Η εταιρεία

Η CONVEX ιδρύεται το 1991 από τον Παναγιώτη Πανταζέλο ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της κιγκαλερίας από το 1973.

Η Ανώνυμη Ελληνική Βιομηχανική Εταιρεία (ΑΕΒΕ) απέκτησε την επωνυμία CONVEX με έδρα στην Γ. Γεννηματά 71, στη Μαγούλα Αττικής.

Το 2003 η εταιρεία μεταφέρεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 6500 m2. Σ’ αυτό το λειτουργικό και σύγχρονα εξοπλισμένο χώρο, μεταφέρεται η παραγωγική μονάδα της CONVEX, ενώ το κτήριο στην Γ. Γεννηματά 71 ανακαινίζεται και στεγάζει πλέον τα γραφεία της εταιρείας, showroom, αποθήκευση και διακίνηση.

Η CONVEX είναι μια καθετοποιημένη μονάδα στο χώρο των ειδών κιγκαλερίας και όλες οι φάσεις παραγωγής πραγματοποιούνται μέσα στις Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της.

Αντικείμενο εργασιών της είναι ο σχεδιασμός, η παραγωγή και η εμπορία των προϊόντων της.

Τα προϊόντα της εταιρείας είναι:

  • Πόμολα και Λαβές για Πόρτες
  • Πόμολα και Λαβές Επίπλων
  • Αξεσουάρ Τζακιών
  • Αξεσουάρ Κουρτίνας

Διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο μεταπωλητών σε όλη την Ελλάδα. Η εξαγωγική δραστηριότητα της CONVEX απευθύνεται σε χώρες, όπως η Κύπρος, Αλβανία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Bahrain, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Ιορδανία, Αίγυπτος, Τυνησία, Μαρόκο, Ρωσία, Ουκρανία.

Καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της εταιρείας αποτελεί η αδιάκοπη επένδυση της στον σχεδιαστικό τομέα.

Συγκεκριμένα, ο σχεδιασμός των προϊόντων της CONVEX ανατίθεται σε διακεκριμένους designers ή αναπτύσσονται in house αποκλειστικά σχέδια.

21 χρόνια μετά η CONVEX, διατηρώντας τις παραδοσιακές και οικογενειακές αξίες, ενσωματώνει στο δυναμικό της και τη δεύτερη γενιά και πορεύεται με τον ίδιο ζήλο για το νέο πρωτοποριακό, κομψό, λειτουργικό και ποιοτικό προϊόν.