Η εταιρεία

Η CONVEX ιδρύεται το 1991 από τον Παναγιώτη Πανταζέλο ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της κιγκαλερίας από το 1973.

Η Ανώνυμη Ελληνική Βιομηχανική Εταιρεία (ΑΕΒΕ) απέκτησε την επωνυμία CONVEX με έδρα στην Γ. Γεννηματά 71, στη Μαγούλα Αττικής.

Το 2003 η εταιρεία μεταφέρεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 6500 m2. Σ’ αυτό το λειτουργικό και σύγχρονα εξοπλισμένο χώρο, μεταφέρεται η παραγωγική μονάδα της CONVEX, ενώ το κτήριο στην Γ. Γεννηματά 71 ανακαινίζεται και στεγάζει πλέον τα γραφεία της εταιρείας, showroom, αποθήκευση και διακίνηση.

Η CONVEX είναι μια καθετοποιημένη μονάδα στο χώρο των ειδών κιγκαλερίας και όλες οι φάσεις παραγωγής πραγματοποιούνται μέσα στις Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της.

Αντικείμενο εργασιών της είναι ο σχεδιασμός, η παραγωγή και η εμπορία των προϊόντων της.

Τα προϊόντα της εταιρείας είναι:

  • Πόμολα και Λαβές για Πόρτες
  • Πόμολα και Λαβές Επίπλων
  • Αξεσουάρ Τζακιών
  • Αξεσουάρ Κουρτίνας

Διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο μεταπωλητών σε όλη την Ελλάδα. Η εξαγωγική δραστηριότητα της CONVEX απευθύνεται σε χώρες, όπως η Κύπρος, Αλβανία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Bahrain, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Ιορδανία, Αίγυπτος, Τυνησία, Μαρόκο, Ρωσία, Ουκρανία.

Καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της εταιρείας αποτελεί η αδιάκοπη επένδυση της στον σχεδιαστικό τομέα.

Συγκεκριμένα, ο σχεδιασμός των προϊόντων της CONVEX ανατίθεται σε διακεκριμένους designers ή αναπτύσσονται in house αποκλειστικά σχέδια.

21 χρόνια μετά η CONVEX, διατηρώντας τις παραδοσιακές και οικογενειακές αξίες, ενσωματώνει στο δυναμικό της και τη δεύτερη γενιά και πορεύεται με τον ίδιο ζήλο για το νέο πρωτοποριακό, κομψό, λειτουργικό και ποιοτικό προϊόν.

Πολιτική Cookies

To Convex.gr χρησιμοποιεί "cookies". Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Μάθε περισσότερα