Παραγωγικές Δυνατότητες - Εγκαταστάσεις

Η CONVEX είναι μια απόλυτα καθετοποιημένη μονάδα.

Επεξεργάζεται μέταλλα όπως Ορείχαλκος, Ζάμακ, Αλουμίνιο, Ανοξείδωτο, Χαλκό κλπ. Όλες οι φάσεις πραγματοποιούνται μέσα σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

Με τον τρόπο αυτό, αφενός η παραγωγική διαδικασία είναι περισσότερο ελεγχόμενη και αφετέρου υπάρχει μεγάλη ευελιξία, αφού επιτρέπει στην εταιρεία να ανταποκρίνεται άμεσα στη ζήτηση σε διαστάσεις και παράγωγα προϊόντα, τόσο για την Ελληνική όσο για τις ξένες αγορές.

  • Τμήμα μελέτης, σχεδιασμού και κατασκευής καλουπιών για παραγωγή χυτοπρεσσαριστών εξαρτημάτων από ζάμακ ή ορείχαλκο.
  • Τμήμα παραγωγής εξαρτημάτων από ορείχαλκο, αλουμίνιο και σίδηρο, με κατεργασία από revolver. Ικανότητα παραγωγής εξαρτημάτων μέχρι Φ60 mm.
  • Τμήμα κατεργασιών, εξοπλισμένο με ειδικά μηχανήματα transfer, καθώς και με κοπτικές - διαμορφωτικές πρέσσες, τρυπάνια, φρέζες πριόνια κλπ. Στο τμήμα αυτό γίνεται η διαστασιολογική τελειοποίηση των παραγόμενων.
  • Τμήμα ταινιών εξοπλισμένο με δονητικά μηχανήματα. Γίνεται μαζική λείανση με τρόχαλα ή χειροκίνητα μηχανήματα καθώς και με αυτόματα transfer ή robot ταινίας.
  • Τμήμα λείανσης. Ανάλογα με την επιθυμητή εμφάνιση που προβλέπεται από τις προδιαγραφές, γίνεται λείανση με βούρτσες από πανιά ή από κετσέδες σε χειροκίνητα μηχανήματα, σε transfer λείανσης καθώς και σε robot.
  • Τμήμα επιμεταλλώσεων με αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής, πλήρως ελεγχόμενη από 7 PLC. Ικανότητα επιμετάλλωσης εξαρτημάτων από ορείχαλκο, ζάμακ, αλουμίνιο, ανοξείδωτο χάλυβα και σίδηρο. Οι επιμεταλλώσεις περιλαμβάνουν επιχάλκωση, ματ επινικέλωση, γυαλιστερή επινικέλωση, σατινέ επινικέλωση, επιορειχάλκωση, επιχρωμίωση και ηλεκτρολυτικά βερνίκια με χρώματα. Ικανότητα βαφής εξαρτημάτων μήκους έως 2.8 μέτρα.
  • Τμήμα ηλεκτροστατικών βαφών, όπου γίνεται βαφή εξαρτημάτων με ηλεκτροστατικά πιστόλια τα οποία χρησιμοποιούν πούδρες, υγρές βαφές, βερνίκια κλπ.
  • Τμήμα ποιοτικού ελέγχου. Ένα ξεχωριστό και σημαντικό τμήμα που έχει την ευθύνη ελέγχου τόσο των επί μέρους φάσεων παραγωγής, όσο και για το αν τα τελικά προϊόντα βρίσκοντα εντός των προδιαγραφών που έχουν τεθεί.
  • Τέλος, τμήμα μοντάζ και συσκευασίας των προϊόντων.

Πολιτική Cookies

To Convex.gr χρησιμοποιεί "cookies". Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Μάθε περισσότερα