Ημερίδα Συνεργατών

Με αυτό το μήνυμα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Συνάντηση Συνεργατών της Convex την Κυριακή 11 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Η Convex διανύει την τρίτη δεκαετία της στην αγορά, αντιμετωπίζοντας κάθε μέρα την πρόκληση της βελτίωσης μέσα σε ένα δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Με αφορμή την παρουσίαση των νέων σειρών αντιμικροβιακού χαλκού cu+ και new design[ers], η Convex φιλοξένησε τους Συνεργάτες της, και μοιράστηκε μαζί τους το όραμα για ένα κοινό μέλλον.

Οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στο χώρο και γνώρισαν τους ανθρώπους που αποτελούν την ομάδα Convex. Ακολούθησε παρουσίαση των νέων σειρών και το πρόγραμμα έκλεισε με δεξίωση.

Το μέλλον ανήκει στις δυναμικές ομάδες & στη συνεργασία!

Το θέμα που κυριάρχησε ήταν η ιδέα ενός κοινού μέλλοντος, κάτω από τις έννοιες της ποιότητας και του σχεδιασμού, όπως τόνισε ο πρόεδρος της Convex, κος Παναγιώτης Πανταζέλος.

Το πρόγραμμα της Συνάντησης συντόνισε η κα Μαρίνα Καρδαμίτση με διαδραστικό τρόπο, αναδεικνύοντας τη θεματολογία και τα μηνύματα της εκδήλωσης. Ακολούθησε η παρουσίαση «Αντιμικροβιακός χαλκός cu+, Ιστορικό - Εφαρμογές» από τον κο Νίκο Βεργόπουλο, πρόεδρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Ανάπτυξης Χαλκού. O κος Αντώνης Νικολαΐδης, υπεύθυνος διαχείρισης έργων της Convex, παρουσίασε τη νέα σειρά προϊόντων αντιμικροβιακού χαλκού cu+ από την Convex. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με την παρουσίαση της νέας σειράς πόμολων new design[ers] για το 2012 από την Κωνσταντίνα Πανταζέλου, υπεύθυνη marketing της εταιρείας.

Ακολούθως ο κος Ιωάννης Χαλκιαδάκης, παρουσίασε το θέμα «Προδιαγραφές & λειτουργία νέων ροζετών», αναδεικνύοντας την καινοτομική – σταθερή βάση των πόμολων της Convex. Το πρόγραμμα έκλεισε ο πρόεδρος της Convex, κος Παναγιώτης Πανταζέλος, εμπνέοντας τους συνεργάτες του δικτύου σε δυναμική συνεργασία υψηλών προδιαγραφών, ως προϋπόθεση για την ανάπτυξη σε ένα δύσκολο περιβάλλον, με απαιτητικούς πελάτες.

Μεταξύ των παρευρισκομένων, ήταν οι σχεδιαστές των νέων σειρών Convex, στελέχη του Ελληνικού Ινστιτούτου Ανάπτυξης Χαλκού και της Ιατρικής Ανάπτυξης. Μετά την παρουσίαση, ακολούθησε cocktail.

Η Convex ευχαριστεί τους συνεργάτες της που παρευρέθηκαν στη σημαντική αυτή ημερίδα, τους υπόσχεται ποιοτικές πρωτοβουλίες και ιδιαίτερη υποστήριξη, και δεσμεύεται για αντίστοιχες πρωτοβουλίες στο μέλλον που θα ενώνουν την οικογένεια Convex κάτω από κοινά οράματα.

Την οργανωτική υποστήριξη είχε η εταιρία διαφήμισης, marketing και δημοσίων σχέσεων Energyline.

Πολιτική Cookies

To Convex.gr χρησιμοποιεί "cookies". Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Μάθε περισσότερα